YOGA PENTRU SLABIT 

"Yoga ofera o modalitate fenomenala de a te pune in contact cu corpul tau intr-un fel in care nimic altceva nu o face, si da, te poate ajuta sa slabesti."

Prof Yoga Dana Edison

Practica yoga influenteaza dezvoltarea constiintei minte-corp care ajuta cand este vorba de a manca pe fond emotional si prin inducerea starii de calm neutralizeaza stresul care afecteaza apetitul si tendinta de a stoca grasime in exces.

Posturile reechilibreaza hormonii si amelioreaza digestia care de asemenea sunt factori esentiali pentru pierderea in greutate.

Prin practica asanelor ne cream un mediu securitar si pozitiv pentru a ne reconecta cu corpurile noastre ceea ce ne permite sa ii decriptam semnalele cum ar fi sa simtim cand am mancat de ajuns, sau ca o mancare nu se digera bine sau sa facem diferenta intre adevarata foame si pofta pentru anumite mancaruri nesanatoase si astfel putem face alegeri mai bune in privinta calitatii mancarii.

Yoga ofera si beneficii psihologice prin eliminarea mesajelor negative care ne bombardeaza mintea, cresterea in greutate venind adesea cu lipsa increderii in sine si auto-judecata.

Practicarea posturilor intr-o maniera lenta, restaurativa,ajuta la pierderea greutatii prin actiunea asupra sistemului nervos parasimpatic care regleaza respiratia, digestia si hormonii.

2015-07-01

Inapoi